Gezocht: Bordsponsors voor de Dukes

 In Clubnieuws, Nieuws

Bent u iemand of kent u iemand die…

Rugby Club The Dukes is een grote actieve rugby club gelegen in het hartje van Den Bosch tegen de oude vestingmuren aan de Hekellaan. Dagelijks passeren daar duizenden auto’s , fietsers en wandelaars en bij wedstrijden en trainingen op verschillende dagen in de week zijn er tientallen en soms honderden mensen aan het genieten van de rugbysport. Rugby is in Nederland momenteel de snelst groeiende sport en heeft een aantal belangrijke aspecten die wij als club altijd uitdragen:

  • RESPECT
  • SPORTIVITEIT
  • DISCIPLINE
  • TEAMWORK
  • PLEZIER

Wij bieden de gelegenheid bordsponsor te worden. Voor slechts € 700,00 per jaar wordt er een reclamebord langs de velden van The Dukes geplaatst. Dus bent u iemand of kent u iemand die zijn bedrijf onder de aandacht wil brengen van een groot publiek en de maatschappelijke betrokkenheid wil tonen? Dit omdat onze sponsoren eraan bijdragen dat rugby nog meer toegankelijk wordt voor iedereen.

Denk bijvoorbeeld eens aan onze jeugdspelers, waaronder zich veel aanstormende talenten vinden. Wie weet komt de volgende rugby topper wel uit onze mooie hoofdstad van Noord-Brabant!

Hebt u interesse of weet u iemand? Neemt dan contact op met Clemens Döll, Bas Mooren of John de Noorlander via sponsor@dukesrugby.nl.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.