De club van 100

Welkom bij de Club van 100. De Club van 100 is opgericht met als doel om projecten, die binnen Rugbyclub The Dukes worden ondernomen, financieel te ondersteunen wanneer de Rugbyclub hiervoor geen financiële middelen ter beschikking wil of kan stellen. Om deze financiële ondersteuning te kunnen bieden, verwerft de Club van 100 fondsen middels lidmaatschappen.

Als lid van de Club van 100 lever je jaarlijks een financiële bijdrage. Deze bijdrage wordt ingezet voor, onder andere, het faciliteren van nieuw trainingsmateriaal, de organisatie van toernooien, teambuilding activiteiten, et cetera. Met z’n allen zorgen we er op deze manier voor dat we mooie dingen kunnen doen voor Rugbyclub The Dukes en haar leden.

Wil je ook lid worden van de Club van 100? Stuur een mail naar clubvan100@dukesrugby.nl of benader één van de bestuursleden op de club. Je kan ook bijgesloten Machtiging Club van 100 (klik hier voor de machtiging) invullen en afgeven aan een van onderstaande personen.

Bestuursleden:

 • Henrie Eikemans
 • André Langewender
 • Ronnie Schmitz
 • Margo van Veggel
 • Robert van Schaijk

Spelregels:

 1. Iedereen kan lid worden van de Club van 100.
 2. De leden worden vernoemd op een plaquette die in het clubhuis van Rugbyclub The Dukes hangt.
 3. De leden van de Club van 100 komen minimaal 1x per jaar, onder het genot van een hapje en een drankje, bij elkaar met als doel de welverdiende saamhorigheid te vieren.
 4. De jaarlijkse bijdrage (€50,-) wordt per incasso geïnd. Wanneer de bijdrage niet binnen 60 dagen is betaald, verlies je het recht om lid te zijn van de Club van 100.
 5. Voorstellen ter ondersteuning van een project dienen altijd met een meerderheid van stemmen binnen het bestuur te worden aangenomen.
 6. Het bestuur van de Club van 100 bestaat uit 5 leden.
 7. Bestuursleden van de Club van 100 zijn alleen leden van Rugbyclub The Dukes die actief in de club aanwezig zijn en die daarom inzicht hebben in het reilen en zeilen binnen de Rugbyclub.
 8. Leden van het bestuur van de Club van 100 zijn geen bestuurslid van Rugbyclub The Dukes.
 9. De jaarlijkse uitgaven dienen evenredig te worden besteed onder de verschillende doelgroepen binnen Rugbyclub The Dukes.
 10. Leden van Rugbyclub The Dukes, team management of leden van de evenementencommissie kunnen een verzoek indienen voor financiële ondersteuning van projecten via een van de bestuursleden van de Club van 100.
 11. Projecten worden alleen financieel ondersteund als zij bijdrage leveren aan het algemeen belang of goede naam van Rugbyclub The Dukes.

 Een paar voorbeelden van ondersteuning door de Club van 100:

 • Aanschaf van een behandeltafel voor fysio behandelingen in het clubhuis.
 • De verzorging van het eten voor jeugdspelers tijdens Dukes toernooien.
 • Financiële bijdragen aan verscheidene teambuilding activiteiten voor Senioren, Colts, Junioren en Cubs, en financiële ondersteuning aan diverse festiviteiten bij Turven, Benjamins en Mini’s.
 • Financiering van de bar in het clubhuis.
 • Organisatie en financiering van de opleiding EHBO / AED.
 • Faciliteren van nieuwe materialen zoals tackle bags, hit shields en rugbyballen.

Word jij hier enthousiast van en wil je ook graag een financieel steentje bijdragen aan de groei van onze Rugbyclub? Word dan lid van de Club van 100! Stuur een mail naar clubvan100@dukesrugby.nl of benader één van de bestuursleden op de club.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!