Nieuws

Populair nieuws

Aangepaste trainingstijden

Als gevolg van de herstart van de Ereklasse en het besluit van de regering dat senioren onder 27 jaar ook weer voluit mogen gaan trainen zijn de trainingstijden op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag aangepast. In de avonduren is rekening gehouden met de avondklok.  
Lees meer

Dukes 1 in the buble

Zoals je ook op deze website kunt lezen gaat The Dukes 1 de wedstrijden in de Ereklasse hervatten. Hiervoor zijn zij vanaf donderdag 25 februari in training gegaan. Daarbij moeten ze het “topsportprotocol” van NOC*NSF volgen.  
Lees meer

Ronde 3 Six Nations 2021

Het Six Nations rugbytoernooi is alweer twee ronden oud. Frankrijk en Wales staan beide bovenaan met elk twee gewonnen wedstrijden.
Lees meer

Aangepaste trainingstijden

Als gevolg van de herstart van de Ereklasse en het besluit van de regering dat senioren onder 27 jaar ook weer voluit mogen gaan trainen zijn de trainingstijden op dinsdag, donderdag, zaterdag...

Dukes 1 in the buble

Zoals je ook op deze website kunt lezen gaat The Dukes 1 de wedstrijden in de Ereklasse hervatten. Hiervoor zijn zij vanaf donderdag 25 februari in training gegaan. Daarbij moeten ze het...

Ronde 3 Six Nations 2021

Het Six Nations rugbytoernooi is alweer twee ronden oud. Frankrijk en Wales staan beide bovenaan met elk twee gewonnen wedstrijden.

In memoriam Sjef van Esch: balgevoel.

In september 2019 overleed Sjef van Esch. De oud-captain van The Dukes 1 mocht maar 52 jaar worden. Zijn oud team genoot Jos Meis schreef een prachtig in memoriam.  

Herstart ereklasse

De kogel is door de kerk. Na het voetbal, en daarna basketbal, hockey en onder meer handbal, gaat nu ook het nationale toprugby de trainingen en competitie in aangepaste vorm hervatten.  

Ut Vierduh steekt een handje uit

Het zal je maar gebeuren. Moet je mooie zaak in de binnenstad maanden dicht en dan stormen ook ineens een aantal relschoppende stenengooiers door je straat.

Rugby als maatschappelijke waarde

Na de vernielingen in onze stad, door relschoppers die zich voordoen als demonstranten tegen de avondklok, schreef Joost Kuppens (onder andere development trainer en trainer bij de Rugby Academie Zuid) een beschouwing...

Steeds meer sportclubs maken kennis met rugby

Sporten hebben meer overeenkomsten dan verschillen. Onze development trainer (en trainer bij de Rugby Academie Zuid) Joost Kuppens gaf de voorbije weken rugbytraining aan diverse andere sportclubs uit de regio.

Er was eens…een Australisch international bij The Dukes

Een nieuw jaar, nog geen rugbywedstrijden dus duikt DigiDukes de archieven in en dan leidt het ene verhaal tot het volgende (zoals zo vaak). Dus opnieuw terug naar…1986, 35 jaar geleden, toen...

De stad van Hans Meeuwis

Hans Meeuwis is eigenaar van Black Tie, de gelegenheidskledingzaak in de Hinthamerstraat. ,,Een trouwpak moet je passen, dat is een beleving.”

Geen buitenlandse jeugdtrip dit seizoen

Helaas…. Ondanks dat er al een buitenlandse trip in de steigers stond, heeft de jeugdtripcommissie deze week moeten concluderen dat we ook in seizoen 2020-2021 niet met onze jeugd op buitenlandse trip...

Guinness Six Nations 2021

Terwijl rugby in Nederland nog op zijn gat ligt in verband met Covid-19 en de daarbij behorende maatregelen, gaat komend weekend de Guinness Six Nations 2021 van start. Hierin zullen Frankrijk, Engeland,...
1 2
Aankomende wedstrijden

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op instagram