Bosch Rugby Weekend

Bosch Rugby Weekend 2022

Powered by LXA Advocaten

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september organiseren we aan de Limietlaan voor de derde keer een heel weekend lang rugby en feest. En, ….. dit weekend is het dan zover. Dit jaar hopen we in ieder geval op een editie zonder virus en QR-codes.

Tijdens het Bosch Rugby Weekend nemen (inter-)nationale topteams, dames- en recreatieve herenteams het tegen elkaar op. Verder zijn er natuurlijk ook activiteiten voor alle jeugdteams (vanaf de 6-jarige Guppen) en dat alles naast ons mooie terras met bar en BBQ voor je hapje en drankje. ’s Avonds kan er in het clubhuis weer gedanst worden.

Voor de spelers die drie dagen willen blijven is er midden in de stad naast het rugbyveld tentruimte beschikbaar. Douchen en ontbijt gebeurt in het clubhuis.

Voor de editie van dit jaar, 2022, hebben wij wederom Frankfurt weten vast te leggen en bovendien hebben de coaches van het Nederlandse Studenten Rugbyteam hun commitment uitgesproken aan het Bosch Rugby Weekend. Kortom een fantastisch toernooi op topniveau!

Natuurlijk zal traditiegetrouw de zaterdag ingevuld worden door ‘het Bossche Draken Toernooi’. Een toernooi voor vierde klasse teams en een damestoernooi. Gevolgd door een wedstrijd voor de Colts om 18.00 uur, waarna het 3e team van the Dukes ook een wedstrijd zal spelen om 19.30 uur tegen de Oysters 2.

Op vrijdag 17:00 uur gaat het clubhuis open voor de vrijdagmiddagborrel en is de BBQ al opgewarmd. Vanaf 19:00 uur nemen de topteams het tegen elkaar op. Na afloop is er zang en dans in het clubhuis en ruimte voor een borrel op het terras.

De zaterdag is gereserveerd voor de recreatieve herenteams (niveau 4e klasse) en de damesteams. Vanaf 10:00 uur spelen zij het Bossche Draken Toernooi. In dit preseasontoernooi ligt de nadruk op gezelligheid. De teams vullen elkaar regelmatig aan en ook tourteams zijn welkom. De prijsuitreiking vindt rond 17:00 uur plaats. Traditioneel verandert onze DJ het clubhuis zaterdagavond tot in de late uurtjes in een dampende dansvloer.

’s Ochtends kunnen de kampeerders de vermoeide spieren uitrekken met de jeugd. Voor Guppen, Turven, Benjamins, Mini’s, Cubs en Junioren worden ware Highland games georganiseerd. Deze games zullen begeleid worden door een heuse Doedelzak band.

Vanaf 13:00 uur spelen de topteams hun finalewedstrijden. In de nazomerzon op het terras kunnen alle deelnemers uitpuffen, (na-)genieten en om 17:00 uur afscheid nemen.

Programma Vrijdag 2 September

 • 17.00 uur Opening toernooi
 • 19.00 uur Trainin Dukes 1
 • 20.30 uur Nederland Studenten XV vs SC Frankfurt 1880
 • 21.45 uur feestavond met DJ’s Stijn en Ivo

De wedstrijden van vrijdag avond zijn. Te volgen via de volgende link:

Programma Zaterdag 3 September

 • 10.00 uur Bossche Draken Toernooi en Damestoernooi
 • 17.00 uur Afsluiting toernooien met prijsuitreiking
 • 18.00 uur Colts Dukes
 • 19.30 uur Dukes 3 vs Oysters 2
 • 21.00 uur Feestavond met DJ Timo

Programma Zondag 4 September

 • 10.00 uur Ontbijt voor ouders en jeugd met aansluitend Jeugd ochtend voor alle jeugd van The Dukes
 • 13.00 uur Dukes 1 vs SC Frankfurt 1880
 • 14.30 uur Espoirs vs Nederland Studenten XV
 • 20.00 uur Afsluiting toernooi

De wedstrijden van zondag zijn. Te volgen via de volgende link:

Voor vragen, stuur een mail naar brw@dukesrugby.nl. Ook als teams zich willen aanmelden voor de editie van volgend jaar, mail naar: brw@dukesrugby.nl

Welkom!! We gaan er een geweldig rugby-feest van maken!

Bosch Rugby Weekend

DatumThuisTijd/resultatenUit