Bosch Rugby Weekend

Bosch Rugby Weekend 2023

Powered by LXA Advocaten

De 4e editie van het Bosch Rugby Weekend. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september organiseert The Dukes aan de Limietlaan voor de vierde keer een heel weekend lang rugby en feest.

Tijdens het Bosch Rugby Weekend nemen (inter-)nationale topteams, dames- en recreatieve herenteams het tegen elkaar op. Verder zijn er natuurlijk ook activiteiten voor alle jeugdteams (vanaf de 6-jarige Guppen) en dat alles naast ons mooie terras met bar en BBQ voor je hapje en drankje. ’s Avonds kan er in het clubhuis weer gedanst worden.

Voor de spelers die drie dagen willen blijven is er midden in de stad naast het rugbyveld tentruimte beschikbaar. In het clubhuis zijn de doucheruimtes beschikbaar en wordt er voor een ontbijt gezorgd. Wil je hier als team gebruik van maken, laat dit dan weten voor eind juni 2023.

Voor de editie van 2023 zijn er weer een aantal topteams benaderd voor het spelen van de wedstrijden op vrijdag en zondag (ook via livestream te volgen). Op zaterdag zal het, traditiegetrouw, de beurt zijn aan Ut Vierde met ‘het Bossche Draken Toernooi’, de dames, de Colts en een wedstrijd voor de combinatie 2/3. De exacte invulling van het programma volgt spoedig.

Op zondagochtend is het de beurt aan onze jeugd en mogen zij hun skills tonen bij de Highland Games.

Uiteraard sluiten we de sportieve wedstrijddagen (vrijdag en zaterdag) af met een gezellige feestavond met DJ Rene.

Bekijk hier het programmaboekje van het Bosch Rugby Weekend 2023.

Voor vragen, stuur een mail naar brw@dukesrugby.nl. Ook als teams zich willen aanmelden voor de editie van volgend jaar, mail naar: brw@dukesrugby.nl

Welkom!! We gaan er een geweldig rugby-feest van maken!