Vacature Ledenadministratie

Vacature Ledenadministratie

Na meer dan 15 jaar de Ledenadminitstratie van The Dukes piekfijn te hebben bijgehouden, gaat Edith Stuijfzand het stokje overdragen aan iemand die er vol nieuwe energie mee aan de slag wil.

Misschien wel aan jou!

Wat moet je doen, als je verantwoordelijk bent voor onze Ledenadministratie?

  • Algemeen: je houdt de ledenadministratie van The Dukes up-to-date; (denk aan: checken van NAW-gegevens, functies binnen de club, etc.). Je verwerkt aanmeldingen, afmeldingen, wijzigingen, etc.
  • Start seizoen: voor ieder nieuw seizoen zorg je dat op alle digitale passen de juiste (pas)foto zit.
  • Eind seizoen: je zorgt ervoor dat binnen de club duidelijk wordt gecommuniceerd tot welke datum je uiterlijk je lidmaatschap voor het volgende seizoen kunt opzeggen.
  • Intro’s jeugd: nieuwe introductie-leden (jeugd) verwerk je in de ledenadministratie en houd je bij in een Excelbestand; vóór ieder instroommoment laat je aan de Teammanagers weten welke intro’s in hun team starten.
  • Intro’s senioren: nieuwe introductie-leden (senioren) verwerk je in de ledenadministratie en geef je door aan de desbetreffende Teammanager;
  • Ledenadministratie e-mail: je beheert de mail-account van de Ledenadministratie (ledenadmin@dukesrugby.nl). Alle correspondentie (aanmeldingen, afmeldingen, vragen, etc.) komt binnen via dit e-mailadres. Daarnaast verstuur je, op verzoek van bijvoorbeeld het bestuur of de jeugdtripcommissie, mailings binnen de club.
  • Contacten: over zaken in verband met de ledenadministratie onderhoud je contact met o.a. het bestuur (bijv. de penningmeester), en met Rugby Nederland.

De functie kost maximaal ca. 6-8 uur per week, en dat is in de drukkere periodes: aan het begin en einde van het seizoen en rondom instroommomenten van introductie-leden. Buiten die drukke periodes kost de ledenadministratie minder tijd.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!