Damesrugby is een sport die in opkomst is. Sinds enkele jaren is er bij onze club ook een damesteam dat altijd dames kan gebruiken! We zoeken dames in alle soorten en maten. Het idee bestaat nog dat rugby vooral voor grote en lompe vrouwen is. Het tegendeel is waar. Groot, klein, dik, dun, iedereen kan leren rugbyen en iedereen is welkom in ons team.

Naast het trainen en de wedstrijden is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid. We zijn dan ook regelmatig in onze kantine te vinden voor een drankje en gezelligheid!

Benieuwd of rugby ook iets voor jou is en ben je 16 jaar of ouder? Kom gerust een keer naar een training kijken of neem contact op via dames@dukesrugby.nl.

DAMES

Dukes Dames 1
De dames komen uit in de Eerste Klasse.
Wedstrijden van de Dames worden op zondag gespeeld. Vanaf 16 jaar mag je bij de dames spelen. Ben je jonger dan 16 jaar dan speel je in een jeugdteam. Meer informatie over de Dukes Dames 1 vind je hier.

Dukes Dames 2
De dames komen uit in de Tweede Klasse.
Wedstrijden van de Dames worden op zondag gespeeld. Vanaf 16 jaar mag je bij de dames spelen. Ben je jonger dan 16 jaar dan speel je in een jeugdteam. Meer informatie over de Dukes Dames 2 vind je hier.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.