Bernardus

Hoofdsponsor

Over Bernardus Golf

Bernardus Golf is een uitdagende 18 holes championship course, die is ontworpen door de Amerikaanse architect Kyle Phillips wie tevens zijn stempel gedrukt heeft op gerenommeerde banen zoals o.a Kingsbarns, The Grove en Yas Links.

Bernardus Golf is aangelegd als heathland golf course wat de baan vriendelijk maakt voor iedere golfer. De talloze bunkers zijn prachtig vormgegeven en de stevige waterhindernissen gaan subtiel op in het decor van duinen, sparren, heide en gaspeldoorn. Een dag Bernardus geeft je een ultiem gevoel van rust en ontspanning. Zowel in de baan als op de practice area bestaande uit de driving range, shortgame area en putting greens.

Day Membership

Beleef een dag golf bij Bernardus, een dag vol mooie herinneringen

Geniet van de uitdagende golfbaan en maak daarnaast gebruik van al onze andere faciliteiten. Met een Day Membership ben je een dag lang volwaardig lid en kun je gebruik maken van alle faciliteiten en mogelijkheden die wij je bieden. Voor € 185,- loop je één of meerdere rondes op onze 18-holes baan, oefen je je swing op de driving range of werk je aan je short-game. Train je conditie in onze gym, speel een potje tennis, neem een duik in ons verwarmd buitenzwembad of kom volledig tot rust in onze sauna en hammam. Wil je met een partner komen die zelf niet golft? Neem hem of haar gewoon mee, want hij of zij mag ook vrij gebruik maken van alle faciliteiten.

Bernardus

 

Adres: Deutersestraat 39D, 5266 AW Cromvoirt
Telefoon: 073 203 4141
Website: https://bernardusgolf.com

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!