Als je kennis wilt maken met rugby of in het verleden al heb gespeeld dan kun je je in onze webwinkel aanmelden als introductie lid. Je kan dan 6 weken meetrainen als “introductielid”.

Als je jezelf na die 6 weken niet afmeldt via ledenadmin@dukesrugby.nl wordt je introductie lidmaatschap automatisch omgezet in een volledig lidmaatschap.

Een “introductie lidmaatschap” kost eenmalig € 25,00 en kan via dit formulier in de webwinkel direct afgerekend worden. Bij inlevering van het betalingsbewijs aan de bar ontvang je een bitje en je bent meteen via Rugby Nederland verzekerd. We vragen je wel alle gegevens in te vullen zodat we je kunnen inschrijving compleet kunnen maken.

Let op!!! Je ontvangt een betalingsbewijs per email op het opgegeven mailadres. Niks ontvangen check dan voor de zekerheid ook je spam box even.

Je gegevens in onze webwinkel worden veilig verzonden.

Om de trainingen soepel te laten verlopen bij de Guppen, Turven, Benjamin’s en Mini’s zijn er vaste instroommomenten (na een schoolvakantie) voor nieuwe leden en proeflidmaatschappen:

  • Maandag 26-08-2019
  • Maandag 21-10-2019
  • Maandag 06-01-2020
  • Maandag 02-03-2020
  • Maandag 04-05-2020
Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.