Indeling scheidsrechters

Planning referees thuiswedstrijden

Nieuwe opzet referees

Met de groei van onze vereniging neemt ook het aantal wedstrijden waarbij The Dukes zelf een ref moet regelen toe. De afgelopen seizoenen zijn we er altijd weer in geslaagd om voor iedere wedstrijd een referee te vinden. Om de verdeling van wedstrijden overzichtelijker te maken en meer structuur te geven, hebben we een online formulier ontwikkeld waarmee de referee voortaan zelf vooraf aan kan geven welke wedstrijden hij kan fluiten. Als elke referee van onze club een paar wedstrijden in het jaar fluit, zullen we ook dit jaar weer in staat zijn om alle thuiswedstrijden van een ref te voorzien.

Hoe werkt dit voor de refs?

In het online formulier staan alle thuiswedstrijden van The Dukes, voor zover nu bekend. Het wachtwoord dat je nodig hebt om dit formulier te openen is via de ref-app al gecommuniceerd. Weet je dit niet meer reageer dan via deze app. Zodra je hebt ingetekend op een wedstrijd krijg je jouw telefoonnummer en e-mail adres te zien. Als je de inschrijving verzendt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je een nieuw telefoonnummer hebben of inmiddels een ander e-mailadres gebruiken, geef dit dan even door via de ref app en aan de ledenadministratie.

Na inschrijving zal de wedstrijdsecretaris in e-rugby de wedstrijd op jouw naam zetten. Als je na intekening merkt dat je toch niet kunt fluiten is afgesproken dat:
* Jij contact opneemt met onze wedstrijdsecretarissen Anne Eekels of Stijn van Beurden.
* Je zelf in het online formulier de status van deze wedstrijd wijzigt naar ‘opnieuw in te delen’ en
* zelf actief naar een vervanger zoekt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de ref app.

Heb je vragen opmerkingen of suggesties over dit formulier spreek een van ons even aan op de club.
Beginnende refs verzoeken we alleen in te schrijven voor wedstrijden van de Cubs. Om je te ondersteunen zullen Koen of Taff, als jij dat wilt, als referee-coach langs de lijn staan en je helpen en feedback geven.

Alvast bedankt en groeten van Max Aarts, Koen Boers en Taff Williams.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!