Benjamins met 5 teams in actie

Benjamins met 5 teams in actie

De Benjamins van The Dukes speelden dit weekend met een record aantal van 5 volledige teams mee aan het TBM Toernooi op de eigen velden aan de Hekellaan.

De Benjamins laten zien dat er geen gebrek is aan talent en passie. De Benjamins van de Dukes willen iedere week beter worden en willen winnen van iedere tegenstander, maar willen ook dat álle Benjamins beter worden en kunnen winnen.

Waar de ene Benjamin als een ware Pieter-Steph du Toit zijn of haar ‘tackle count’ ophoogt van 10 naar 28 tackles per wedstrijd, maakt de andere Benjamin de grote stap om mee te doen aan zijn of haar eerste wedstrijd met serieus fysiek contact. De ene Benjamin weet zich te ontwikkelen van meelopende speler, naar dragende speler. De andere Benjamin duikt voor het eerst achter een getackelde teamgenoot aan om een stabiele ruck op te zetten. Allen komen ze met trots en pijn van het veld.

Het zijn fantastische weken waar alle Benjamins, over de hele breedte van de selectie en hele breedte van het veld stappen maken. Stappen vooruit. De ene week een kleine stap en de volgende week een mega stap. Ze maken stappen waardoor ze zelf beter worden, het team beter wordt, de vriendschappen sterker worden en soms… als bonus… ook nog wedstrijden worden gewonnen.

Door: Naud Becker

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!