Veel jeugd in actie aan de Limietlaan

Veel jeugd in actie aan de Limietlaan

Zaterdag zal er ontzettend veel Dukes jeugd in actie komen op ons veld tussen de Hekellaan en Limietlaan én ook nog in het Zuiderpark.

In de ochtend zullen niet minder dan 400 jonge Turven, Benjamins en Mini’s meedoen aan het TBM Toernooi van The Dukes. Eenzelfde hoeveelheid ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en andere fans zullen het tot een waar rugbyfeest maken. Teams uit het hele land zullen hier aan meedoen.

Als de TBMers zijn opgedroogd dan komen onze beide Cubs teams in actie tegen Breda en de combinatie Eindhoven/Octopus. Als klap op de vuurpijl zal Junioren 2 het tegen het einde van de middag opnemen tegen cluster ZeBra Tovaal/RCC.

Dus haal je paraplu maar uit het vet en je poncho uit de knoop en kom genieten van de jeugd van The Dukes.

Succes voor onze jonge strijders!

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!