T.B.M. Weekend 2023

T.B.M. Weekend 2023

Het is weer eind september en dat betekent voor de Turven, Benjamins en Mini’s van The Dukes: TBM Weekend!

Ook dit jaar trokken weer ruim 100 jonge Bossche rugbyers hun gloednieuwe TBM weekend shirt aan. Dit maal een prachtig rood exemplaar met een fantastische Bossche draak geïnspireerd door het WK rugby in Frankrijk en getekend door kersverse rugby-moeder Rosine.

Met het WK thema op de borst werd er dit jaar extra aandacht besteed aan de kernwaarden van onze mooie sport: respect, discipline en kameraadschap.

In en rondom de accommodatie, tijdens de vele spellen, in het pik donkere bos, bij het enorme kampvuur, in de rij voor de heerlijke friet en op de worstelmat: overal gingen de turven, benjamins en mini’s met respect met elkaar om en werden er nieuwe vriendschappen gemaakt voor het leven. Hard werd er gezongen. Veel werd er gezongen. Kippenvel over de armen van de begeleiders. Een warm bad voor de jongsten. Trots op de oudsten die soms na 6 jaar echt maximaal genoten van hun laatste TBM weekend ooit.

Onze toekomst liet zien dat we echte rugbyers zijn: ze lieten de accommodatie en de velden nog netter en schoner achter dan ze waren aangetroffen en maakten luidkeels een XL-poortje voor elkaar bij het emotionele afscheid op zondag.

Dank aan alle jonge Dukes voor dit prachtige weekend en dank aan de organisatie, trainers en teammanagers die wederom hun weekend 100% gaven voor de toekomst van onze club.

Auteur: Naud Becker

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!