Dukes Girls laten zich zien

Dukes Girls laten zich zien

Dit weekend geen wedstrijden voor de jonge boys of the Dukes, maar voor de girls was er het Girls Rugby Festival in Zaandam bij rugbyclub Zaandijk. Vanuit de Benjamins, Mini’s en 1 Cub van The Dukes waren 14 meiden beschikbaar om te genieten van een ochtend rugby en Noord-Hollandse gezelligheid.

Naast de meiden uit Den Bosch sloten meiden aan uit onder andere Zaandam, Haarlem, Naarden, Utrecht en Almere aan. De gastvrijheid vanuit de 10-jarige club vlak boven Amsterdam was enorm. Een fantastische groep trainers stond klaar, het veld was perfect, de koffie heet en de broodjes vers.

Er werden leuke rugby spellen gedaan, er werd serieus getraind en afgesloten met een mooi wedstrijdje. Tussendoor een heerlijk sinaasappeltje voor de jonge speelsters en nog een extra bakje koffie voor de meegereisde supporters. Een mooie zonnige ochtend bij een gezellige club.

Door: Naud Becker

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!