Tropische clinic voor ouders

Tropische clinic voor ouders

Vorig jaar startten de trainers van de Turven met een basis rugby clinic voor de ouders van deze groeiende groep leden. Het is natuurlijk leuk dat je zoon of dochter ontwikkeld van een spelend kind naar een echte rugbyer, maar het is ook leuk om zelf eens in het veld te staan, de basis regels te leren, een bal te gooien en te vangen, een “scissor” (schaarbeweging) te lopen, inlopen op een kussen en een “ruck” op te zetten en af te sluiten met een partijtje “Touch Rugby”.

Dit jaar werd deze kennismakingsclinic niet alleen gegeven voor de ouders van de Turven, maar ook van de Guppen en Benjamins.

Het was uiteraard de heetste dag van het jaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Aandachtig werd er geluisterd en gefocust werden de basis beginselen van het rugby geleerd. In het laatste deel kregen de ouders steeds meer zelfvertrouwen en werd het steeds fanatieker. Leuk ook om te zien dat een aantal ouders van vorig jaar ook dit jaar weer aansloten. Het was weer een prachtige ochtend aan de Limietlaan.

Dank aan alle trainers die tussen de trainingen van zaterdag en maandag ook nog een zondagochtend beschikbaar maakten om ons mooie spel te delen met de ouders van onze toekomst.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!