Vrijwilligers maken TBM Toernooi groot succes

Vrijwilligers maken TBM Toernooi groot succes

Dit weekend was het de beurt aan The Dukes om als gastheer/dame te fungeren voor ruim 300 Turven, Benjamins, Mini’s plus nog een paar honderd trainers, familieleden, buren en fans. Naast de 30 teams en 6 velden was er veel te doen op de club, want als er een TBM toernooi is bij The Dukes dan trekken de vrijwilligers van de jongste jeugd alles uit de kast. Maar dan ook echt alles.

Het facilitaire team stond om 8 uur de velden uit te zetten, het terras op te bouwen en de vuilnisbakken te verspreiden. Vanuit het catering team stond er een enorme barbezetting om iedereen zo snel mogelijk van drankjes te voorzien, de gloednieuwe kaart van de de keuken werd door echte (oud)koks naar een top niveau getild, een tafel voor taarten en gebak gevuld door tientallen thuisbakkers en bakken vol gratis vers fruit van een sponsor. Daarnaast ook nog een tombola voor een extra zakcentje voor de kids die op Jeugdtrip gaan en natuurlijk vanuit sportief oogpunt de wedstrijdleiding, coaches, teammanagers en alle scheidsrechters.

Zoals gezegd: alles werd uit de kast gehaald door de vele vrijwilligers. Dank en op naar het Dukes Jeugdtoernooi op 27 en 28 mei!

Door: Naud Becker

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!