Turven spelen finale in Haarlem

Turven spelen finale in Haarlem tijdens Paasweekend

Wow, wat een toernooi afgelopen weekend in Haarlem! Het was zo ver rijden en zo vroeg opstaan dat sommige ouders hun kinderen nog half slapend op het veld hadden staan.

Maar goed, de wedstrijden van beide teams Dukes Turven was geweldig. De spelers vochten als leeuwen op het veld en pakten de tags als beesten. Het was bijna alsof we naar een aflevering van “The Lion King” keken!

Zelfs de scheidsrechter kon ons niet stoppen… Zij had zo veel moeite met tries tellen, dat we ons afvroegen of ze wel genoeg vingers had. Het werd een verrassend gelijkspel in de halve finale ondanks dat de Turven van The Dukes meer hadden gescoord. Vervolgens kwam een golden try. En guess what? We hebben gewonnen! Het was net als een Hollywood-film, alleen zonder de rode loper.

Helaas hebben de Turven de spannende finale verloren, maar dat mocht de pret niet drukken.

We hebben allemaal super veel plezier gehad en dat is het belangrijkste. Het was zo’n geweldige dag dat we bijna vergaten hoeveel kilometers we moesten lopen tussen de verschillende velden bij Haarlem.

Op naar de volgende!

Auteur: Geert Jansen

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!