Turven met overmacht op thuistoernooi

Turven met overmacht op thuistoernooi

Tijdens het TBM toernooi in Den Bosch was het afgelopen weekend prachtig weer. Het was een perfecte dag voor rugby en vier Turven teams van The Dukes stonden klaar om hun vaardigheden te tonen. De supporters waren er in groten getale bij en er hing een goede sfeer op het veld.

De vele soorten gebak op de enorme taartentafel hielp alle spelertjes door de dag heen te komen en eerlijkheidshalve werd er misschien iets te veel gesnoept, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was duidelijk dat de Dukes spelers flink waren gegroeid in het afgelopen jaar. Hun balvaardigheid en teamwork waren enorm verbeterd en het was geweldig om te zien hoeveel vooruitgang ze hadden geboekt.

Er werden een paar prachtige tries gescoord en sommige spelers maakten zelfs hun eerste try tijdens het toernooi, wat een geweldige prestatie op zich is. Het was duidelijk dat de training en toewijding van de Turven hun vruchten afwerpen.

Het was een fantastisch toernooi met geweldige teams en supporters!

De dag was zo succesvol dat de spelers nu al uitkijken naar het volgende toernooi!

Auteur: Geert Jansen

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!