Onze bar en keuken

Voorafgaand aan of na afloop van de training of wedstrijd gezellig een drankje doen in het clubhuis, voor je eigen leden en voor de bezoekers. Wie wil dit nu niet? Een clubhuis in eigen beheer zorgt bovendien voor meer inkomsten voor de vereniging. Bij het runnen van ons clubhuis komt echter behoorlijk wat kijken.

We zijn daarom met een groepje vrijwilligers druk doende om stappen voorwaarts te maken in alles wat met onze bar en keuken te maken heeft. Hieronder een kleine update.

Invulling vacature barcoördinator senioren
Sinds november zijn Bas Kivit en René van den Heuvel begonnen in deze rol, beiden ouder van een Mini. Momenteel is de bar- en keukendienst voor de rest van dit seizoen gevuld. Enkele verbeterpunten zijn inmiddels boven water gekomen, bovendien zal er richting einde seizoen een evaluatie gepland gaan worden met de teammanagers.

Invulling vacature keukencoördinator
Begin dit jaar hebben we met Frans van Lieshout en Jasper Verboon een mooie invulling gevonden voor deze vacature. Frans en Jasper hebben beiden hun kinderen in de jeugd (Mini’s / Turven) spelen en kunnen met hun uitgebreide horeca-ervaring de nodige expertise inbrengen in deze rol.

In de komende tijd leggen zij de focus op uitbreiding van het assortiment, begeleiding van de keukendienst bij de invulling ervan; een schone keuken / voorkomen van voedselveiligheid hoort daar natuurlijk ook bij.

Frans en Jasper zijn regelmatig op de dagen aanwezig dat de TBM jeugd traint en speelt. Om de positieve veranderingen in de keuken te waarborgen op dinsdag, donderdag en zondag zoeken zij nog een speler/ouder die hen kan ondersteunen. Heb je interesse, mail dan naar keuken@dukesrugby.com. Wees gerust, het kost niet veel van je tijd!

En verder…

  • is er recentelijk vanuit het bestuur akkoord gegeven op de aanschaf van een tosti-apparaat voor achter de bar;
  • wordt de frituur vervangen;
  • worden instructies voor bereiding, gebruik van apparaten, installaties waar nodig gemaakt of verbeterd;
  • krijgen we op maandag t/m woensdag een kleine menukaart;
  • krijgen we op donderdag t/m zondag is er een uitgebreide menukaart;
  • zorgen we voor een betere zichtbaarheid van ons keukenassortiment in ons clubhuis.

Tot zover de update, tot in het clubhuis!

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!