Marshall Milroy vanaf komend seizoen hoofdtrainer

Marshall Milroy vanaf komend seizoen hoofdtrainer Dukes 1

Zoals iedereen inmiddels weet hebben Alex Chang en Richard van den Broek aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en daarom seizoen 23/24 niet meer het eerste team zullen trainen.

We komen daar nog uitgebreid op terug, de relatie is goed en de club is beiden zeer erkentelijk voor de wijze waarop ze onder moeilijke covid-omstandigheden het clubhoofd boven water hebben weten te houden en gestaag hebben gebouwd aan versterking.

De positie van hoofdtrainer van The Dukes is niet eenvoudig. Er zijn altijd hoge verwachtingen van club, spelers en publiek. Na een intensief traject, waarin we met meerdere zeer kundige kandidaten hebben gesproken, is er toch unaniem gekozen voor de kandidaat waarvan wij denken dat hij in deze fase van de club de meeste meerwaarde zal hebben voor het eerste team, het developmentproces van Colts tot Espoirs en de gehele rugbystructuur.

Afgelopen maandag heeft Marshall Milroy getekend voor het komende seizoen. Marshall heeft een indrukwekkende carrière als speler achter de rug en heeft zich in 2016 in Australië op het trainerschap geworpen. Met aansprekende resultaten. De laatste seizoenen was Marshall trainer van Hilversum.

We zullen hem veel zien op de club. Spreek hem gerust aan met je vragen, hij zal zijn expertise met de hele club delen. Aan ons de mooie taak te laten zien wat het betekent om deel te zijn van onze Dukesfamilie.

Het bestuur van The Dukes wenst Marshall in ieder geval veel succes in de strijd om de ereklasse en heet hem hartelijk welkom bij de Band of Brothers.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!