Foute TBM Party een succes

Kei Foute TBM Party een dampend succes

Zaterdagavond werden in het clubhuis van The Dukes alle stoelen en tafels aan de kant geschoven voor de allereerste editie van The Dukes Kei Foute TBM Party.

Bijna 100 Turven, Benjamins en Mini’s oefenden ruim een week op hun meest foute ‘moves’ en sloten zich de hele zaterdagmiddag op in hun huizen om zich klaar te maken voor voor DE party van het jaar. Allerlei creatieve outfits kwamen voorbij, de meest gekke kleuren, slechtste combinaties en grappige shirts maakten het een bonte verzameling van jonge Dukes-leden.

Naast de dampende foute hits van DJ Morris en een dansvloer vol serpentines, glow-sticks en discolichten waren er verschillende spellen te spelen, zakken vol snoep en chips en liters drinken voor alle kids ruim voorradig. Maar het was vooral de verplichte afwezigheid van de ouders waar de meeste kinderen de beste herinnering aan hadden. Ouders mochten alleen hun kroost afzetten bij de deur en weer ophalen bij de deur. Een heerlijke vrijheid voor de kinderen. Teleurgestelde ouders stonden vaak nog even een 5-tal seconden bij de deur te wachten op een gehoopte afscheidsknuffel die niet kwam.

Alle deuren gingen en bleven dicht om iedereen binnen de veilige muren van ons clubhuis te houden. Dit zorgde voor een heerlijk warm bad van springende, hossende en rennende kinderen en pre-pubers. Zwetend, met rode wangen en met suizende oortjes kwamen ze tegen het einde nog een keer allemaal samen op de dansvloer voor de uitreiking van de meest foute outfit. Het was een close-call, maar de prijs ging verdiend naar Pim! Hulde! Nog een keer de Snollebollekes van links naar rechts en de lichten gingen aan. Het was helaas weer tijd om naar huis te gaan.

Auteur: Naud Becker

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!