Twee cubs teams in actie

Cubs 1 wint van Haagsche

Cubs 2 vs RC Hilversum

Ingestoken als een vriendschappelijke wedstrijd, maar onze Cubs hadden de winnaarsmentaliteit. Toen de winst binnen tien minuten al in the pocket was, werd besloten dat de sportiviteit moest winnen. Zo gezegd, zo gedaan zonder morren; shirtjes werden binnenstebuiten gekeerd, spelers uitgewisseld en zo werd de wedstrijd mooi gelijkwaardig doorgespeeld. De stand als ondergeschikt item langs de zijlijn. Een heleboel mooie tackles (zo Ties, wat een smakker!), nog wat try’s verder en vooral veel sportiviteit, werd de wedstrijd alsnog in het voordeel besloten van onze eigen Dukes.
Foto’s: https://drive.google.com/drive/folders/1-H3A1ZrXjHZxNFf3cTlZJQU_Tg069qra?usp=share_link

Cubs 1 vs Haagsche RC

Een beladen wedstrijd, want, tegen geduchte tegenstander Den Haag. En het ging om de eerste plaats in de poule. De Dukes gingen er vol in en in de eerste helft was een deel van de winst binnen met 3 try’s en een conversie. Wellicht te vroeg gejuicht, want in de tweede helft scoort Den Haag na 12 minuten voor het eerst en 4 minuten later nog eens. Goed herpakt en spannend tot het laatste moment eindigde deze (wed)strijd in 24-15 in het voordeel van onze jongens en meiden. Bovenaan in de poule!!!
Foto’s: https://drive.google.com/drive/folders/1V2y9fVasvElz1BBbhKyhLQcQRUi1lBD3?usp=share_link

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!