Jonge rugbyers uit zuid Nederland bij Dukes

Jonge rugbyers uit zuid Nederland bij Dukes

Aanstaande zaterdagochtend zullen ruim 400 jonge rugbyers zich verzamelen bij de Dukes in Den Bosch voor een groot jeugd toernooi. Tijdens dit toernooi spelen, zoals gebruikelijk, jongens en meiden gemixt en zijn er wedstrijden voor Turven (onder 8), Benjamins (onder 10) en Mini’s (onder 12). De tientallen bezoekende teams komen uit alle hoeken van zuid Nederland. Van Maastricht tot Middelburg en van Nijmegen tot Etten-Leur. 
 
Het beloofd weer een waar rugby spektakel te worden en wij nodigen daarom ook iedereen uit om te komen kijken. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vriendjes, klasgenootjes, buren. Iedereen is welkom tussen 09:30 en 13:00 langs het veld aan de Hekellaan en de velden in het Zuiderpark. Geniet van het mooie rugby, een warm kopje koffie, een lekker taartje en van de Brabantse gezelligheid.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!