Benjamins behalen hun doel

Benjamins behalen hun doel

Dit weekend waren er weer twee prachtige toernooien in Brabant. Het Brakken-toernooi in Breda en het Herfst Toernooi in Etten-Leur. En wat is een Brabants rugby toernooi zonder de Bossche Benjamins? Helemaal niets natuurlijk ;-). Dus trokken de Benjamins van de Dukes op deze laatste dag van de zomertijd en onder het genot van een heerlijk ochtendzonnetje met drie teams richting het westen van Brabant.

Onder het motto “the goal is not to beat them, but to improve yourself” werden er tal van wedstrijden gespeeld. En zo waren er eigenlijk alleen maar winnaars te bespeuren op de vele velden. Benjamins die hun eerste tackles durfden te maken, benjamins die getackeld werden en de bal goed plaatsten, benjamins die een ruck op zetten, benjamins die zorgden voor een brede en kaarsrechte verdedigingslijn of juist een diepe aanvalslijn of benjamins die dit allemaal al konden, maar er nog beter in werden en zelfs anderen in het veld hielpen.

Zoals je kan lezen hebben we ons doel bereikt: alle benjamins hebben zichzelf verbeterd en ook nog een fantastische ochtend samen beleefd. En daar gaan we trots mee door. Deze week tijdens de trainingen en komend weekend tijdens de bondsdag in Delft. Voor het eerst zullen dan alle turven, benjamin en mini spelers tegelijk op één toernooi actief zijn. Dat beloofd weer een waar rugby-feest te worden.

Auteur: Naud Becker

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!