Bosch Rugby Weekend 2022

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september organiseren we aan de Limietlaan voor de derde keer een heel weekend lang rugby en feest. In de loop van de komende weken zul je hier steeds meer informatie over het Bosch Rugby Weekend lezen. Dit jaar hopen we in ieder geval op een editie zonder virus en QR-codes.

Tijdens het Bosch Rugby Weekend nemen (inter-)nationale topteams, dames- en recreatieve herenteams het tegen elkaar op. Verder zijn er natuurlijk ook activiteiten voor alle jeugdteams (vanaf de 6-jarige Guppen) en dat alles naast ons mooie terras met bar en BBQ voor je hapje en drankje. ’s Avonds kan er in het clubhuis weer gedanst worden.

Voor de spelers die drie dagen willen blijven is er midden in de stad naast het rugbyveld tentruimte beschikbaar. Douchen en ontbijt gebeurt in het clubhuis.

Voor de editie van dit jaar, 2022, hebben wij wederom Frankfurt weten vast te leggen en een aantal andere topteams, waarover wij binnenkort meer kunnen communiceren.

Bovendien hebben de coaches van het Nederlandse Studenten Rugbyteam hun commitment uitgesproken aan het Bosch Rugby Weekend. Hier wordt achter de schermen druk gewerkt aan een interland tussen de Nederlandse studenten en een ander Nationaal Studenten team.

Natuurlijk zal traditiegetrouw de zaterdag ingevuld worden door ‘het Bossche Draken Toernooi’. Een toernooi voor vierde klasse teams en een damestoernooi.

Op vrijdag 17:00 uur gaat het clubhuis open voor de vrijdagmiddagborrel en is de BBQ al opgewarmd. Vanaf 19:00 uur nemen de topteams het tegen elkaar op. Na afloop is er zang en dans in het clubhuis en ruimte voor een borrel op het terras.

De zaterdag is gereserveerd voor de recreatieve herenteams (niveau 4e klasse) en de damesteams. Vanaf 10:00 uur spelen zij het Bossche Draken Toernooi. In dit preseasontoernooi ligt de nadruk op gezelligheid. De teams vullen elkaar regelmatig aan en ook tourteams zijn welkom. De prijsuitreiking vindt rond 17:00 uur plaats. Traditioneel verandert onze DJ het clubhuis zaterdagavond tot in de late uurtjes in een dampende dansvloer.

’s Ochtends kunnen de kampeerders de vermoeide spieren uitrekken met de jeugd. Voor Guppen, Turven, Benjamins, Mini’s, Cubs en Junioren worden spelvormen, trainingen en clinics georganiseerd.

Vanaf 13:00 uur spelen de topteams hun finalewedstrijden. In de nazomerzon op het terras kunnen alle deelnemers uitpuffen, (na-)genieten en om 17:00 uur afscheid nemen.

Voorlopig Programma

Vrijdag 2 September

 • 16.00 uur Opening toernooi
 • 18.30 uur Eerste wedstrijd topteams
 • 20.00 uur Tweede wedstrijd topteams
 • 21.30 uur Feestavond

Zaterdag 3 September

 • 10.00 Bossche Draken Toernooi en Damestoernooi
 • 17.00 uur Afsluiting toernooien met prijsuitreiking
 • 19.00 uur Interland Nederlandsche Studenten
 • 21.00 uur Feestavond

Zondag 4 September

 • 10.00 uur Jeugd ochtend voor alle jeugd van The Dukes
 • 13.00 uur Troostfinale topteams
 • 15.00 uur Finale topteams
 • 20.00 uur Afsluiting toernooi

Zet de data alvast in je agenda!

Voor teams die zich willen inschrijven voor het vierde klasse toernooi en andere vragen, stuur een mail naar brw@dukesrugby.nl

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!