Weekend van de Club van 100

Weekend van de Club van 100

Twee jaar van lock-downs en geannuleerde wedstrijden hadden een directe impact op onze Club van 100. Niet op de financiële inbreng van de trouwe leden. Ook niet op de financiële middelen die de Club van 100 ter beschikking stelde aan mooie activiteiten voor de gehele club. Maar wel op één van de belangrijkste ‘spelregels’ van de Club van 100: De leden van de Club van 100 komen minimaal 1x per jaar, onder het genot van een hapje en een drankje, bij elkaar met als doel de welverdiende saamhorigheid te vieren.

Dat kón dus niet, maar kan weer wel. En dat liet het bestuur zich geen 2de keer zeggen. Afgelopen weekend vierden de leden van de Club van 100 haar saamhorigheid niet alleen voor, tijdens en na de wedstrijd van Dukes 1 tegen DIOK, maar ook tijdens een fantastisch feest op vrijdagavond.

Het werd een feest om niet snel te vergeten en een feest dat door sommigen op zaterdag al geen blijvende herinnering gaf. Het samenkomen werd gevierd met stevige rugbyknuffels, heerlijke hapjes, koude biertjes en energieke optredens. Niet alleen de plaatjes van DJ Robinson en de zangkunsten van Henrie en Stefan raakten de juiste snaren, een verrassingsoptreden van de one-and-only Bossche L. Vis zorgde voor een stampende en hete dansvloer. Het werd een feest waarmee de leden alle achterstand in één keer hadden ingehaald. Met heerlijke burgers, biertjes en een overwinning op zaterdag was het weekend helemaal één groot succes.

Jij wil natuurlijk ook de extra projecten op jouw club steunen en tegelijk genieten van heerlijke samenkomsten! Dat kan voor slechts €50 per jaar. Voel je goed, stuur nu een mail naar clubvan100@dukesrugby.nl en word lid van de Club van 100.

De Club van 100 is opgericht met als doel om projecten, die binnen Rugbyclub The Dukes worden ondernomen, financieel te ondersteunen wanneer de Rugbyclub hiervoor geen financiële middelen ter beschikking wil of kan stellen. Om deze financiële ondersteuning te kunnen bieden, verwerft de Club van 100 fondsen middels lidmaatschappen.

Als lid van de Club van 100 lever je jaarlijks een financiële bijdrage. Deze bijdrage wordt ingezet voor, onder andere, het faciliteren van nieuw trainingsmateriaal, de organisatie van toernooien, het faciliteren van EHBO-trainingen, teambuilding activiteiten, etc. Met z’n allen zorgen we er op deze manier voor dat we mooie dingen kunnen doen voor Rugbyclub The Dukes en haar leden.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!