Turven Mascottes maken het verschil voor Dukes 1

Turven Mascottes maken het verschil voor Dukes 1

Dit weekend had ons Eerste Team de eer om voor de wedstrijd vergezeld te worden door Bjorn en Reyer van ons Turven Team. Beide jonge mannen gaven tijdens de warming-up wat praktische tips aan de voorwaartsen over de line-out, scherpte voor de looplijnen van de driekwarters en uitleg over omgaan met druk tijdens belangrijke kicks. Uiteindelijk gaven deze tips en natuurlijk de begeleiding het veld op van en door de Turven de doorslag in de overwinning op kampioenskandidaat DIOK. Kleine mannen maken kleine verschillen die weer een groot verschil maken op de weg van ons Eerste. Dank jongens voor jullie inbreng, het gaf het laatste zetje!

Geschreven door : Naud Becker

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!