Trainen & Burgers

Dit weekend geen wedstrijden voor onze Turven. De zes, zeven en achtjarigen uit zuid oost Nederland konden even op adem komen. Even geen Dukes-storm op vreemde velden.

Maar dat betekent niet dat dit weekend de Turven in hun mee-groei-bedjes bleven liggen. Nee! Ze werkten aan hun skills op de eigen trainingsvelden aan de prachtige Bossche Hekellaan. Tags pakken, wennen aan fysiek contact, snelheid en ruimte zoeken. Skills waar ze de komende maanden veel gebruik van zullen maken.

Na de training was er ook tijd voor ontspanning. Voor de jaarwisseling verkochten de Turven een enorm aantal loten van de Grote Clubactie. Met deze verkoop brachten ze mooie prijzen naar de loten kopers, een prachtig bedrag voor de opleiding van trainers en scheidsrechters én wonnen daarnaast onbeperkt hamburgers van de échte burger koningen van Bar 35.

De grill masters van Bar 35 hadden alle voorbereidingen getroffen om de tientallen hongerige mondjes te kunnen voeden. Onze eigen trainer Bart stapte hoogstpersoonlijk achter de Dukes Grill en de tafels werden ruim gevuld waarna de semi-melkgebitjes in ongekende snelheid alle kwaliteitsburgers vermaalden als hongerige piranha’s in de Zuid Amerikaanse wateren.

Niet alleen de honger, maar ook de mediabekendheid van onze Turven vergroot zich met de dag en nu tot op provinciaal niveau. Dit weekend kwam Omroep Brabant met hun populairste en vrolijkste presentatieteam met het Brabants Buske op bezoek bij de Turven en maakte een prachtig item over burgers, rugby en turven. Terug te zien op de site van Omroep Brabant / Brabants Buske.

Volgende week zullen de Turven afreizen naar de meest zuiderlijke club van Nederland: Maastricht.

Auteur: Naud Becker

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!