We want you!

Communicatiecommissie

Voor een aantal nieuwe initiatieven is de communicatiecommissie op zoek naar mensen met affiniteit met audiovisuele en redactionele werkzaamheden. Het gaat hier om mensen die het leuk vinden om content te genereren voor de verdere professionalisering van ons platform. Denk hierbij aan het samen ontwikkelen van interviews en filmpjes, het aanleveren van creatieve ideeën en het bedenken of ontdekken van interessante topics. Je hoeft geen wizard te zijn op het gebied van audio en video, die hebben we al! We hebben wel mensen nodig die zaken voorbereiden en contacten leggen, zoals een redactie dat doet samen met grafische mensen die in staat zijn om ons merk te versterken met pakkende beelden en intro’s.

Je werkt samen met de communicatiecommissie die zorg draagt voor de website, de sociale media en DigiDukes en met het ‘streamteam’. Het project staat deels op zichzelf.

We leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit wat het plan is en wat we van je verwachten en hoeveel tijd je hieraan kwijt bent. Net als bij alle Dukesfuncties geldt natuurlijk dat het werk lichter wordt naarmate meer mensen de handen uit de mouwen steken.

Heb je vragen of ben je nu al nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met Eric via voorzitter@dukesrugby.nl of bel naar het volgende telefoonnummer: 06 52 13 16 75.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is ook op zoek naar versterking! Heb je een commerciële, marketing of organisatorische achtergrond? Dan kunnen we je goed gebruiken.

We worden als club steeds professioneler en we leggen de lat op opleidingsgebied van rugbytalent steeds hoger. Dat betekent dat we ook steeds meer fondsen en middelen nodig hebben. Zeker na de afgelopen 2 jaar waarin we het van de clubhuisinkomsten niet hoefden te hebben.

Dus wil jij je inzetten voor de club, benader je makkelijk mensen en leg je snel contacten? Weet je dat georganiseerd te doen en zit je boordevol goede ideeën om ons sponsorpakket smoel te geven? Kun je goed werken met een doel voor ogen en weet je wat er moet gebeuren om dat doel te bereiken? Begrijp jij wat er nodig is om niet alleen sponsors bereid te vinden The Dukes te steunen met hun partnerschap, maar ook te zorgen dat het voor de sponsor waardevol is om dat te doen? Dan ben jij de persoon of zijn jullie de personen die we nodig hebben. Je gaat samenwerken met onze toppers van de sponsorcommissie, die je zullen inwerken en wegwijs maken.

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Neem dan contact op met John de Noorlander op sponsor@dukesrugby.nl of per telefoon op 06 53 29 84 35.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!