Turven naar Eindhoven en Goes

Turven naar Eindhoven en Goes

Drie Turven teams kwamen dit weekend in actie op de zuid Nederlandse velden. Eén team vertrok (voor het gevoel) diep in de nacht al richting het Zeeuwse Goes en een paar uur later vertrokken nog twee teams naar Eindhoven. 
 
De spanning was te snijden na weken zonder wedstrijden, maar toen het eerste fluitsignaal klonk schoten de Turven uit de startblokken. Geen enkele tag van de tegenstander was veilig voor de grijpgrage handjes van de Dukes en er werden try’s gemaakt waar ze Nieuw Zeeland jaloers op zouden zijn. Het meegereisde leger aan rood-gele ouders stond met open mond te kijken hoe hun dochters en zonen de tegenstanders alle hoeken van de velden lieten zien. 
 
Het niveau van onze Turven is naar een ongekend niveau gestegen en we denken eraan een tribune te moeten bouwen voor alle buitenlandse scouts. Maar onze turven dromen groter dan Frankrijk, Engeland of Zuid-Afrika, ze dromen van een basisplek in Dukes 1 (dames of heren). We komen eraan!

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!