Winst voor Dames 2

Afgelopen zondag nam Dames 2, ookwel de Brabo Stars genoemd, het op tegen RC The Hookers in Hoek van Holland. Positiviteit was aan het begin van de dag ver te zoeken. We hadden 2 afmeldingen gehad waardoor we met 14 man die kant op moesten en het was ook nog eens een flink stuk rijden.

Eenmaal aangekomen in Hoek van Holland wisten we de knop om te draaien. We gingen gewoon lekker spelen en plezier hebben. The Hookers waren overtuigd dat ze deze wedstrijd wel even gingen winnen, maar dat liep uiteindelijk toch heel anders…

Het fluitsignaal ging en wij hadden kick-off. De dames van The Hookers waren bereid ons aan te vullen als we blessures kregen of als ze echt “over ons heen zouden lopen”. Echter waren het de Dukes die al snel de eerste try drukte, en dat met 1 man minder! We merkten als we ons eigen spelletje zouden spelen, dat we kans hadden om deze wedstrijd te winnen.

In de eerste helft gingen er helaas 2 Dukes dames het veld af met een blessure en deze plekken werden opgevuld door 2 dames van The Hookers. Alleen maar fijn, want zo konden hun meiden toch speelminuten maken. Maar ook een beetje onwennig, omdat je totaal niet op elkaar ingespeeld bent. Het was dan ook een zware en spannende wedstrijd, maar Dukes Dames wisten de winst mee naar huis te nemen.

De eindstand werd 17-27 voor de Dukes.

Auteur: Sharissa Kuurstra

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!