Zaterdag 9 oktober: RC The Dukes – Haagsche RC

Zaterdag 9 oktober: RC The Dukes – Haagsche RC

Vanmiddag nemen de rugbyers van The Dukes 1 het thuis aan de Limietlaan op tegen de Haagsche RC. Het team uit Den Haag staat op dit moment tweede in de stand in de Ereklasse en het team uit Den Bosch neemt de 10e plek in.

Na de uitwedstrijd vorige week tegen nummer 1 ‘t Gooi en met de wedstrijd tegen regerend landskampioen RC DIOK, volgende week in Leiden, in het vooruitzicht kunnen de mannen van The Dukes 1 nu aan hun thuispubliek laten zien hoe ze ervoor staan. 

Zowel Haagsche RC als RC The Dukes willen met eigen jeugd toprugby spelen. Het team van Haagsche is bijna volledig opgebouwd uit spelers uit de befaamde eigen jeugd. The Dukes treed aan met 11 spelers in de wedstrijdselectie die afkomstig zijn uit de eigen jeugd. Opvallend is de terugkeer van Glenn Boelens na een lange afwezigheid.

De weersverwachting is volop herfstzon en 17 graden in Den Bosch. Het beloofd een prachtige wedstrijd te worden. Kick off 15:00 uur. Be there.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!