Interview met Dukes U18 international Milan van Dongen

Interview met Dukes U18 international Milan van Dongen

Zaterdag sloot het Nederlands U18 team het Europees Kampioenschap in Rusland af met een zesde plek. Milan van Dongen – speler van de RC The Dukes Espoirs die uitkomen in de tweede klasse Noord – was geselecteerd voor de team en gaf voorafgaande aan het EK een interview. Hierbij zijn verhaal over rugby, trainen & school, inzet & motivatie en zijn doel.

Rugbytalent Milan van Dongen naar EK dankzij tomeloze inzet

 
Son en Breugel – Hoewel rugby in Nederland nog een bescheiden sport is, kenmerkt het zich door fair play en zijn de spelers allesbehalve kleinzerig. In landen als het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Argentinië, Zuid-Afrika en Italië kan rugby echter wedijveren met een mondiale sport als voetbal. Komende week neemt de Son en Breugelse student Milan van Dongen als spelverdeler deel aan het EK in Rusland voor spelers onder de 18 jaar.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!