Dames 2 uit in Utrecht

Dames 2 vs Utrecht Panthers

3 oktober 2021. Het was een sombere dag. Het regende pijpestelen en het waaide hard. Gelukkig bracht de gedachte dat we weer mochten gaan rugby’en een positieve sfeer met zich mee.

Dukes Dames verzamelden bij het clubhuis terwijl de clusterteams rechtstreeks reden. Door Merle stonden we bijna met z’n allen bij de Pink Panthers, maar gelukkig werd er nog snel in de groepsapp gegooid dat de wedstrijd bij URC plaatsvond.

Eenmaal aangekomen in Utrecht kregen we te horen dat de tegenstander, Utrecht Panthers, maar 10 dames had. Coach Thijs besloot om met onze wissels de Utrechtse Panthers aan te vullen. Zo konden we allemaal lekker 80 minuten spelen. Tussendoor werd regelmatig gewisseld zodat alle dames ook gewoon bij hun eigen team minuten konden maken. Met een “mooi bedachte” yel door Tilly (brabo brabo brabo stars) startten we de wedstrijd.

Al snel bleken de Dukes de overhand te hebben. Mooie breaks werden gemaakt en ook voor de tegenpartij drukten 2 Dukes Dames een try. Iedereen genoot van een heerlijke pot rugby, in de stromende regen, met daarbij 2 volle auto’s support vanuit Den Bosch. De wedstrijd werd gewonnen met 20-51 en een lekkere warme douche hadden alle dames verdiend.

Aankomend weekend gaat Dames I op pad naar RC Castricum (K.O. 15:00) en zal Dames II het opnemen tegen RC Aachen (K.O. 13:00). See you there.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!