Ouderontbijt

Zaterdagochtend, 10:00 uur en in het clubhuis verzamelen zich tientallen ouders om te horen bij wat voor club hun kroost terecht is gekomen. Dit is inmiddels een vast onderdeel van het rugbyseizoen bij RC The Dukes: aan het begin van elk seizoen worden de ouders bijgepraat. Onderwerpen zijn onder andere de kernwaarden van Rugby en de 10 gouden regels van RC The Dukes. Maar ook de inzet van vrijwilligers (ook door deze ouders), een kennismaking met de coaches en de vertrouwenspersoon, de planning van het seizoen, het TBM weekend en de jeugdtrip. Dit alles onder het genot van een lekker ontbijt.

Dit jaar gepresenteerd door ons bestuurslid voor de Jeugd Angela Haas. Na afloop werd er tweedehandskleding geveild en de opbrengst was voor de jeugdpot.

De presentatie van Angela kun je downloaden.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!