Ouderontbijt 2021

Op zaterdag 18 september van 10:00 tot 11:30 uur hebben we weer het traditionele ouderontbijt!

Terwijl de jeugd buiten aan het trainen is, krijgen alle ouders een broodje banjo (boterham met gebakken ei) en informeren wij jullie over het aankomend seizoen en algemene informatie over onze rugbyclub.

Alle ouders worden deze zaterdag verwacht omdat er onderwerpen worden gepresenteerd die we erg belangrijk vinden binnen de club. Meld je alsjeblieft aan via teamers zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

En natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere ouders, coördinatoren, contact personen, teammanagers, trainers, onze club en het clubhuis.

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor al jullie vragen over alles wat er binnen de club leeft. Als laatste worden gebruikte-maar-nog-goede rugby spullen geveild. Zo kom je goedkoop aan je trainingskleding en de opbrengst gaat naar de jeugdpot. Zorg daarom dat je cash geld bij je hebt.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!