Mills rugbytalent van The Dukes naar EK in Rusland

Mills rugbytalent van The Dukes naar EK in Rusland

Phil Toonen kan zich opmaken voor een Europees kampioenschap rugby. Het talent uit Mill is geselecteerd voor de titelstrijd in Rusland voor spelers tot 18 jaar. Hij stuit met het Nederlands team komende maand op Georgië, Spanje en Portugal.

De Gelderlander, Dominique Pichel 24-09-21, 13:01

Toonen (18) maakt al meerdere jaren deel uit van de nationale selectie. Hij stond in april ook al op de nominatie om naar het EK te gaan, maar door corona ging het toernooi toen niet door.
Net als zijn 15-jarige broertje Jim is Toonen momenteel actief bij The Dukes in Den Bosch. Hij is deze zomer doorgestoomd naar het beloftenteam, actief in de tweede klasse [Red. The Dukes Espoirs]. De jonge Brabander speelde eerder voor Octopus uit Uden. 

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!