Malcolm Hughes Trofee voor Rik van Schijndel

Malcolm Hughes Trofee voor Rik van Schijndel

Hallo vrienden,
 
We kijken terug op een zeer geslaagde editie van het BRW. Ondanks nog geldende maatregelen, QR codes en de corona-afzegging van Frankfurt was het een geweldig feest! Drie dagen rugby in Den Bosch, van 16 tot 66 en alle niveaus.
Namens het bestuur wil ik de toppers die het dit jaar , ondanks de hindernissen, toch weer mogelijk gemaakt hebben bedanken, dankzij jullie was er feest op de club!!
Onze onvolprezen communicatiemensen doen er elders in DigiDukes ruim verslag van.
 
Afgelopen jaar is er amper gerugbyed, en de reguliere rugbygerelateerde prijzen zijn dan ook in informele setting uitgereikt, of slaan een jaartje over. Er is afgelopen jaar echter wel volop gevrijwilligd. Omdat we eigenlijk standaard prijzen te kort komen om al onze hardwerkende vrijwilligers te bedanken, vond het bestuur het onverteerbaar om de belangrijkste prijs van de Dukes, de Malcolm Hughestrofee, niet uit te reiken.
De Malcolm Hughestrofee neemt een belangrijke plaats in op onze Wall of Fame. Iedere vermelding op deze muur is bewijs van een bijzondere prestatie en verbind je naam voor altijd aan onze club. Ereleden, Captains, Clubhelden , Supervrijwilligers.  Samen maken of maakten de namen op de muur alles mogelijk wat onze club zo groots maakt. 
Het was dan ook een bijzonder genoegen om de Malcolm Hughestrofee 20/21 uit te mogen reiken aan Rik van Schijndel.
Rik heeft een onwaarschijnlijke  berg werk verzet en het is dan ook goeddeels op zijn conto te schrijven dat we als club mooie stappen kunnen zetten op weg naar nog betere prestaties!
 
Eric van der Zande, voorzitter RC The Dukes.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!