Succes Dukes op Octopus Toernooi

Succes Dukes op Octopus Toernooi

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus namen een aantal teams van RC The Dukes deel aan het pre-season tournament van Rugby Club Octopus in Uden.

Op zaterdag speelden The Dukes Dames al hun tweede pre-season tournament. De week daarvoor namen ze deel aan Flanders Open Rugby in Dendermonde. Onze dames traden aan met veel nieuwe speelsters en dat was een leerzame ervaring.

The Dukes 1 speelde haar eerste wedstrijden dit nieuwe seizoen. In twee keer 15 minuten werden felle wedstrijden gespeeld tegen de studenten van ASCRUM en USRS. Voor de eerste plaats mocht The Dukes het opnemen tegen mede-Ereklasser RC The Hookers. Dat werd een wedstrijd met veel strijd, een behoorlijke regenbui en lekker veel publiek. Na een 3-0 voorsprong van The Hookers drukten The Dukes in de tweede helft de tegenstander tegen de fel verdedigde try-line. Uiteindelijk lukte het Chris in overtime de beslissende try onder de palen te drukken. De emotie waarmee dat werd gevierd was duidelijk genoeg. De derde toernooizege in drie edities voor The Dukes 1 vergde echt strijd.

Op zondag traden onze Junioren, Cubs, Mini’s en Benjamins aan in Uden. De Junioren en de Cubs eindigden op de eerste plaats. Klasse mannen. 

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!