Programma Bosch Rugby Weekend 2021

Op vrijdag 3 tot en met zondag 5 September worden aan de Limietlaan tijdens het Bossche Rugby Weekend een groot aantal wedstrijden gespeeld. Het is een programma waarbij we scannen voor toegang dus je moet een geldige Corona QR-code kunnen tonen door vaccinatie of een negatieve test. Alle informatie staat in het programmaboekje. Hieronder samengevat:

Vrijdag 3 september
Om 17:00 uur gaat het clubhuis  open om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje. Om 19:00 uur is de kick-off van een drietal wedstrijden:
19:00 uur: RC The Dukes – RFC The Oisterwijk Oysters
20:00 uur: RFC The Oisterwijk Oysters – Castricumse RC
21:00 uur: Castricumse RC – RC The Dukes

Zaterdag 4 september
10:00 uur: Kick off van de eerste wedstrijd van het ‘Natte Kranten” en het dames toernooi. Het exacte wedstrijdschema van deze dag staat in het programmaboekje.

Het “Natte Kranten” toernooi is een pre-season toernooi voor teams uit de vierde klasse. Vaak een mix van nieuw en oud talent die garant staan voor spektakel en gezelligheid. The Dukes Dames nemen het in hun pre-season toernooi op tegen RC Sneek en Castricumse RC.
Andere gasten: het vlaggeschip van RC Breda, RC The Vets, cluster Oisterwijk Oysters/The Ducks, Rc Th Black Bulls, Utrechtse RC en de heren van RC Sneek.

18:00 uur: pre-season wedstrijd van de Colts (U18) van het cluster RC Breda / RC The Dukes tegen het clusterteam van Rc The Oisterwijk Oysters/The Ducks & The Vets.

Zondag 5 september
11:00 uur: RC The Dukes 2 / Espoirs (U23) – RC Breda Espoirs
13:00 uur: Castricumse RC – RFC The Oisterwijk Oysters
14:00 uur: RC The Dukes – Castricumse RC
15:00 uur: RFC The Oisterwijk Oysters – RC The Dukes

Overdag heeft het toernooi een open karakter. Ons veld ligt nu eenmaal in de openbare ruimte. Toeschouwers zullen daarom 1,5 meter afstand aan moeten houden en op het terras moeten de bezoekers zitten. Maar ‘s-avonds vanaf 18:00 uur zal het terrein afgesloten worden en zullen we scannen voor toegang. Hierdoor creëren we op vrijdag en zaterdag een ‘mini’-festivalterrein waar geen afstandsregels gelden en we vrijer zijn. Daarom vragen we aan iedereen onze aanwijzingen op te volgen en je te houden aan de geldende Corona regels. Op die manier maken we er samen iets leuks van.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!