Nieuw Bestuurslid Algemene Zaken

Nieuw Bestuurslid Algemene Zaken

Op de ledenvergadering op dinsdag 10 augustus is Hans Meeuwis benoemd tot bestuurslid Algemene Zaken.

Hans gaat met Chris Verwoerd, Henri Eikemans en Taco van Arkel zorgen voor het clubhuis, alles daarin en de gehele accommodatie, inclusief het veld en het vakwerkhuisje. Ook regelen zij de horeca en begeleiden evenementen.

Om misverstanden te voorkomen: Wat zij niet gaan doen zijn de bardiensten en het opruimen van rotzooi, het leegmaken van vuilniszakken, het schoonmaken van kleedkamers enzovoort. Hiervoor blijven ouders, leden en andere vrijwilligers zelf de handen uit de mouwen steken.

Mocht je willen helpen of vragen, wensen en ideeën hebben dan zijn Hans, Chris en Henri bereikbaar via het e-mail adres accomodatie@dukesrugby.nl

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!