The Dukes: Club van het Jaar in gemeente ‘s-Hertogenbosch – uitnodiging award-uitreiking

The Dukes: Club van het Jaar in gemeente ‘s-Hertogenbosch – uitnodiging award-uitreiking

Dukes kampioen!
Het is ons gelukt! Met 399 stemmen heeft The Dukes overtuigend de eerste plek van gemeente ‘s-Hertogenbosch weten te bemachtigen in de Club van het Jaar-verkiezing! The Dukes verzamelde maar liefst 111 (🐸) stemmen meer dan de nummer 2, honkbalvereniging Gryphons uit Rosmalen.

Ook op provinciaal niveau hebben we ons visitekaartje afgegeven als de meest succesvolle rugbyclub buiten de Randstad; in de ranglijst van provincie Noord-Brabant, eindigde The Dukes op een mooie 7e plek – ruim boven bijvoorbeeld Rodney’s Gym uit Oosterhout en sportcentrum El Hatri uit Eindhoven.

Als glansrijk gemeentewinnaar van ‘s-Hertogenbosch, ontvingen wij van de organisatie de volgende uitnodiging aan alle Dukes-leden:

Uitnodiging online Awarduitreiking ‘Club van het Jaar 2021’

Het is zover! De vier finalisten cultuur en 4 finalisten sport zijn bekend en iedereen kijkt uit naar de grote finale waar Erben Wennemars en Typhoon de winnaars sport en cultuur bekend maken. Welke club heeft het afgelopen jaar uitzonderlijke veerkracht laten zien en verdient de titel ‘Club van het Jaar 2021’?

Graag nodigen we iedereen van jouw club uit om de feestelijke Awarduitreiking online bij te wonen op woensdagavond 9 juni van 20.00 uur tot 21.30 uur. Het wordt een avond waarin het belang en de (veer)kracht van clubs in Nederland in de schijnwerpers worden gezet, dus zeker de moeite van het kijken waard. Want ook jouw club heeft veerkracht getoond en verdient waardering en erkenning!

Programma Awarduitreiking

Het programma bestaat uit optredens van gerenommeerde artiesten en aanstormend talent, interviews met gastsprekers en natuurlijk ook met de finalisten. Hoogtepunt van het programma is de bekendmaking welke sport- en cultuurclub de titel ‘Club van het Jaar 2021’ mogen dragen.

Livestream

Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn bij de Awarduitreiking, maar via een livestream (Vimeo) is het programma voor iedereen te volgen.

Mochten leden het leuk vinden om kans te maken op gave prijzen en het prima vinden om af en toe zichtbaar te zijn op de videowall, dan kunnen zij via deze link (Zoom) meedoen. (Meeting ID: 973 1421 3321 Passcode: 729418)

Er zijn voor de deelnemers via Zoom prachtige prijzen te winnen zoals:

  • Tickets voor optredens bij TivoliVredenburg
  • Online jaarabonnement op de regionale krant (regiotitels van het AD)
  • Geheel verzorgd verblijf op Sportcentrum Papendal (rondleiding, diner, overnachting en ontbijt).

Deel deze uitnodiging met jouw leden en geniet van een Awarduitreiking waar alle sport- en cultuurclubs in Nederland in de schijnwerpers gezet worden.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!