Parkeren in de St. Jans parkeergarage!

Parkeren in de St. Jans parkeergarage!

Velen komen met de auto naar de club en dat is prima, maar voor het parkeren gelden regels.
We kunnen allemaal gebruik maken van de St. Jans parkeergarage. Daar staan de auto’s legaal en zijn niemand tot overlast. Jouw parkeerkaartje kun je scannen in het clubhuis. Maak hier dus gebruik van!

Het fietspad voor het clubhuis is verboden voor auto’s, er mag hier niet geparkeerd worden, ook niet om ‘even’ een clublid op te halen. Hetzelfde geldt voor de directe omgeving van de club. En voor alle duidelijkheid: de parkeerplaats van The Dukes is alleen voor bestuursleden.

De club groeit nog iedere dag en we moeten er met z’n allen voor zorgen dat het voor ons, voor passanten en voor omwonenden veilig blijft en niet voor overlast zorgt. We vertrouwen op jullie medewerking.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!