Bosch Rugby Weekend 2021

Vanaf vrijdag 3 tot en met zondag 5 september organiseert Rugby Club The Dukes weer een rugbytoernooi. Deze drie dagen zullen gevuld worden met toprugby, jeugdrugby, “natte kranten” en damesrugby.

Op vrijdag en zondag zullen vier (inter-)nationale topteams het tegen elkaar opnemen. De zaterdag is gereserveerd voor het thuistoernooi van The Dukes 4 oftewel “Ut Vierduh” . Omdat Ut Vierduh befaamd is voor zijn gastvrijheid zullen die dagen ook The Dukes 3, dames- en Colts-teams wedstrijden spelen.

De wedstrijden worden omgeven door veel publiek, de nodige tappunten, eetkramen, zit- en staanplaatsen en een muzikale derde helft. Voor de teams die willen overnachten zijn tenten beschikbaar en wordt een ontbijt geserveerd.

Wil je meer informatie over dit toernooi of wil je met een team deelnemen stuur dan een e-mail naar communicatie@dukesrugby.nl

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!