Zaterdag 8 mei om 13:00 uur: The Dukes 1 – Oisterwijk Oysters

Zaterdag 8 mei om 13:00 uur: The Dukes 1 – Oisterwijk Oysters 1

Zaterdag 8 mei om 13:00 uur speelt The Dukes 1 in de DeGiro Voorjaarscompetitie in eigen huis de immer beladen derby tegen Oisterwijk Oysters.

Na een matige start met twee verliespartijen, heeft The Dukes de laatste twee wedstrijden een ander gezicht laten zien: achtereenvolgens werden RC Groningen en URC aan de kant geschoven. Daarmee bezetten de Bossche elitetroepen een mooie 4e plek in de ranglijst van de DeGiro Voorjaarscompetitie – al wordt dit beeld vertekend doordat veel ploegen nog geen vier wedstrijden hebben gespeeld.

Aartsvijand Oysters heeft pas twee wedstrijden gespeeld, tegen RC Eemland en ‘t Gooi – opmerkelijk genoeg dezelfde teams (en in dezelfde volgorde) als de tegenstander van vorige week, URC had getroffen voor de match tegen The Dukes (en, geloof het of niet: The Dukes 1 speelt, na de Oysters, achtereenvolgens tegen: RC Eemland (22 mei) en ‘t Gooi (29 mei)).

Enfin. Net als URC, stapte ook Oysters, na afloop van de confrontaties met RC Eemland en ‘t Gooi, met lege handen van het veld. Zodoende vindt Oysters zichzelf op de voorlaatste plek van de DeGiro Voorjaarscompetitie, vlak boven – u raadt het al – URC.

Desalniettemin zijn wedstrijden tussen de onverschrokken Oisterwijkers en hun grote Bossche broer traditiegetrouw beladen. De mannen in het blauw-blauw zullen geen daverende speech nodig hebben om tot de tanden toe gemotiveerd naar de Brabantse hoofdstad te komen. Ga er maar eens lekker voor zitten!

Kijk je ook mee? Volg de wedstrijd via de livestream op Eyecons.com.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!