Wij zijn op zoek naar jou

Openstaande vacature

Bestuurslid accommodatie

We zoeken een bestuurslid accommodatie. Met het tot krachthonk verbouwen van het Vakwerkhuisje, de nieuwe Teamroom en wellicht ergens het komende jaar een tweede (trainings)veld in het park wordt het coördineren van de horeca, de contacten met gemeente en Dukesvrijwilligers lastig te combineren voor de overige bestuursleden. Als bestuurslid accommodatie ontferm je je over alles wat er met het clubhuis en de andere faciliteiten van doen is. Je overlegt met onze technische mannen over de hardware en met de horecabeheerder over de bar en keuken. En je begeleidt de vervolgstappen die we als club nog gaan zetten. Als bestuurslid accommodatie ben je het aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken voor bestuur, leveranciers, leden en de stichting.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar onze secretaris en meld in het onderwerp naar welke functie jouw belangstelling uitgaat.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!