Benjamins on the Beach

Benjamins on the Beach

 

In de eerste week van de meivakantie werd er door de gehele Dukes jeugd niet getraind. De gehéle Dukes jeugd? Nee, één team van 8- en 9-jarigen bleef moedig weerstand bieden tegen de vakantiedip, onder leiding van een Band of Cubs.

Als we niet kunnen trainen aan de Limietlaan, dachten de Benjamins, dan zoeken we ons heil wel ergens anders. Maar gerugbyd worden zal er! En met binnenkort een beachrugby toernooi aan het Scheveningense strand, lag  rugby in het mulle zand best voor de hand.

Maar onder leiding van wie? De trainersstaf van de Benjamins was uitgedund door vakanties, en in een enkel geval (Ries Boekema) een cosmetische botox-behandeling.

Maar als een soort reddende Avengers verschenen ze daar ineens: de Cubs Sem Bouwens, Jasper van de Munnik, Joey Bijl, Teun van Summeren, Mats van Schaijk en Metin van Dam namen het jonge grut onder hun hoede en brachten hen de fijne kneepjes van het beachrugby bij. Dat belooft wat, over een maand in Scheveningen!

Zelfs in de tweede week van de vakantie, toen de trainingen weer aan de oude vertrouwde Limietlaan waren, sprongen de Cubs nog bij. Mooi staaltje van #bandofbrothers! 

Namens alle Benjamins, ouders en begeleiders, hartelijk dank aan de zes hulpvaardige Cubs helden!

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!