DeGiro Voorjaarscompetitie aangepast aan streamen

Wedstrijdagenda DeGiro Voorjaarscompetitie aangepast

Wedstrijden worden niet meer gelijktijdig gespeeld

The Dukes 1 is flink aan het trainen voor de DeGiro Voorjaarscompetitie. Hier lees je daar meer over. De begintijden zijn inmiddels door Rugby Nederland aangepast zodat alle wedstrijden niet gelijktijdig gestreamd worden. Komende zaterdag is daarom de kick off van RC The Dukes tegen RC The Bassets om 14:30 uur.

Of op 29 mei wedstrijden gespeeld worden in De Giro Voorjaarscompetitie is nog niet zeker. Die dag speelt het Nederlands Rugby XV team in Brussel de beslissingswedstrijd voor promotie/degradatie tegen België.

Op de website van rugby Nederland staat het complete competitieoverzicht plus – later – uitslagen en tussenstanden. Wij hebben de wedstrijdagenda op de website alvast aangepast. 

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!