Vacatures: Wij zoeken jou

Met spoed gezocht: PENNINGMEESTER!

Tot zijn én onze grote spijt heeft Matthijs de Wit, vanwege persoonlijke omstandigheden, moeten besluiten om zijn functie van penningmeester neer te leggen. Wij zijn daarom, met spoed, op zoek naar een goede en net zo’n gezellige vervanger. Wie is boekhoudkundig onderlegd, handig met cijfers, vindt het leuk om meer betrokken te zijn bij de club en wil deze functie van hem overnemen?

Als penningmeester ben je betrokken bij het reilen en zeilen van de club en weet je welke uitgaven gedaan kunnen worden en welke facturen betaald moeten worden. De boekhouding hiervoor houd je nauwkeurig bij en een aantal keer per jaar word je daarbij ondersteund door accountantskantoor Baker Tilly. Als penningmeester kom je in het bestuur van onze mooie club en neem je deel aan de bestuursvergaderingen, die ongeveer acht tot tien keer per jaar plaatsvinden.

Rugbyclub The Dukes is de afgelopen jaren flink gegroeid. Het ligt dan ook voor de hand dat de penningmeester zich laat ondersteunen door een financiële commissie .

De gehele boekhouding van de club is keurig op orde en Matthijs wil dit met grote zorg overdragen. Ben jij of ken jij iemand die deze functie met enthousiasme van Matthijs wil overnemen? Neem hiervoor contact op met Irene Janssens.

Nieuwe vacatures

Bestuurslid accommodatie

We zoeken een bestuurslid accommodatie. Met het tot krachthonk verbouwen van het Vakwerkhuisje, de nieuwe Teamroom en wellicht ergens het komende jaar een tweede (trainings)veld in het park wordt het coördineren van de horeca, de contacten met gemeente en Dukesvrijwilligers lastig te combineren voor de overige bestuursleden. Als bestuurslid accommodatie ontferm je je over alles wat er met het clubhuis en de andere faciliteiten van doen is. Je overlegt met onze technische mannen over de hardware en met de horecabeheerder over de bar en keuken. En je begeleidt de vervolgstappen die we als club nog gaan zetten. Als bestuurslid accommodatie ben je het aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken voor bestuur, leveranciers, leden en de stichting.

Bestuurslid evenementen

Om als club gezond te blijven doen we bij The Dukes veel meer dan alleen contributie heffen en sponsors zoeken. We zijn een ondernemende club met ieder jaar een drukke agenda met allerlei evenementen. De evenementen bij The Dukes lopen uiteen van een clinic voor 10 personen tot een introductiemiddag voor het KWI-college voor 150 leerlingen tot een sportdag van de provincie met 750 personen. Er is nog een heleboel ruimte voor een ondernemende geest om dat uit te breiden.

Daarnaast werk je samen met de andere bestuursleden die ook betrokken zijn bij de uitvoering van de Dukes-evenementen zoals de seizoensafsluiting en het jeugdtoernooi. Ook hier lijkt het logisch dat het bestuurslid evenementen zich laat ondersteunen door een bredere groep enthousiaste leden.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar onze secretaris en meld in het onderwerp naar welke functie jouw belangstelling uitgaat.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!