Guinness Six Nations ronde 4

Guinness Six Nations ronde 4

Na 3 ronden in de Guinness Six Nations zijn zowel Wales als Frankrijk nog ongeslagen. Echter heeft Frankrijk wel een wedstrijd minder gespeeld. In verband met vele corona besmettingen in het Franse kamp was de wedstrijd in de afgelopen ronde tegen Schotland uitgesteld. In de derde ronde won Ierland overtuigend in Rome van Italië en was Wales thuis te sterk voor Engeland.

Komend weekend zal Wales in Rome haar ongeslagen status proberen te behouden tegen Italië, het moeizame Engeland zal het op Twickenham opnemen tegen de Franse haantjes. Benieuwd of Frankrijk het ontbreken van wedstrijd ritme kan overleven tegen de Engelsen die toch wel moeten winnen. Zondag neemt Schotland het op Murrayfield op tegen Ierland. Willen de Schotten nog iets maken van hun Six Nations dan moet er gewonnen worden van het Ierse groen, ook al hebben ze een wedstrijd minder gespeeld.

Op deze website zie je het programma met de TV-zenders. BBC (KPN: kanaal 26 of 27 HD, Ziggo: kanaal 61 of 62) en France 2 (KPN: kanaal 92 HD) zitten bijna altijd in het reguliere zenderpakket. Verder zendt Ziggo alle wedstrijden uit op kanaal 405  (Ziggo Sport Docu).

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!