Ronde 3 Six Nations 2021

6-Nations 2021

Het Six Nations rugbytoernooi is alweer twee ronden oud. Frankrijk en Wales staan beide bovenaan met elk twee gewonnen wedstrijden. Engeland verloor verrassend thuis op Twickenham van Schotland en Wales wist op haar beurt weer te winnen van Schotland.

Komend weekend neemt Wales het thuis op tegen Engeland, gaat Ierland op bezoek in Rome om het op te nemen tegen Italië en nemen de haantjes van Frankrijk het in het Stade de France op tegen Schotland. Wedstrijden waarin de uitspelende teams moeten winnen om nog kans te maken op de eindzege van de Six Nations. Anders gaat het hoogstwaarschijnlijk zaterdag 20 maart tussen Frankrijk en Wales om de eerste plaats.

Op deze website zie je het programma met de TV-zenders. BBC sport (KPN: kanaal 26 of 27 HD, Ziggo: kanaal 61 of 62) en France 2 (KPN: kanaal 92 HD) zitten bijna altijd in het reguliere zenderpakket. Verder zendt Ziggo alle wedstrijden uit (maar een aantal in samenvatting).

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!